Lepivits Sod Superox. Gel 60x100mg

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

PLANT SUPEROXIDE DISMUTASE

SOD Forte is een enzym dat vrije radicalen bestrijdt. Het enzym heeft het vermogen om weefsels en cellen te beschermen tegen superoxide-anion, het beginpunt van de productieketen van vrije radicalen. Het speelt dus een regulerende rol bij oxidatieve stress, die verantwoordelijk is voor senescentie en vele pathologieën. Dit enzym houdt het giftige zuurstofafval onder controle door het superoxide-anion te immobiliseren, wat leidt tot oxidatieve stress (rol bij veroudering en het ontstaan van ziekten) [1-2]. LEPIVITS SOD Forte wordt oraal geabsorbeerd zonder degradatie in de darmwand. De belangrijkste eigenschappen ervan zijn afkomstig van de antioxiderende werking en hebben betrekking op het voorkomen van de gevolgen van veroudering.

Studies:

1]Shang HM, Zhou HZ, R Li, Duan MY, Wu HX, Lou YJ; Optimalisatie van extractie en invloed van droogmethoden op antioxidant activiteiten van bekerplant (Silphium perfoliatum L.) polysaccharide; PLoS One. 2017 Aug 24; 12 [2]Griess B, Tom E, F Domann, Teoh-Fitzgerald M .; Extracellular superoxide dismutase and its role in cancer; 112: 464-479.

Gebruik
Dosering:

2 capsules per dag, bij de maaltijd en een glas water.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik:

Te schorsen in geval van bacteriële infectie.

Samenstelling

Ingrediënten:

Plantaardige superoxide dismutase (Silphium perfoliatum L.); rijstzetmeel; capsule omhulsel: 100% plantaardige pullulan.

Voedingswaarde informatie: 1 gel R %*
Plant SOD 50 U/GR 100mg -
Details
CNK2108231
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Verpakkingshoeveelheid60